İSTANBUL / PENDİK - Şeyhli Ortaokulu

Nis

“Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

15. Uluslararası MEB Robot Yarışmasının Uygulama Kılavuzu,Yarışma Afişi, İş Kalemleri ve Kategori Kılavuzlarına ait dokümanları https://robot.meb.gov.tr internet adresinde yayınlanmıştır.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM ORTAK SINAV TAKVİMİ

Mrt

Öğrencilerimizle 8-15 Mart Bilişim Haftası için bilgisayar ve teknoloji ile ilgili temel kavramlar panosu hazırladık.Rehberlık Servisimiz 6. Sınıf öğrencilerimize “Bilişim Haftası” kapsamında teknolojı bagımlılıgı ıle ılgılı sunum yaptı.

Mrt

Matematikte kullanılan sabit “Pi Sayısı” anısına Dünyada her yıl 14 Mart’ta kutlanan “Pi Günü” okulumuzda da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

İstiklal Marşı’mızın kabulünün 103. Yıldönümü vesilesiyle Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’u rahmetle anıyoruz. ‘’ Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.’’

Mrt

8. sınıf öğrencilerimize yönelik “Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu Sosyal Bilimler Lisesi”ne tanıtım gezisi gerçekleştirildi.

Faliyette emeği geçen öğretmenimize ve “ Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu Sosyal Bilimler Lisesi” idareci, eğitimci ve öğrencilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Küçük Kızlar Masa Tenisi Takımı İstanbul 2.si olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yeşilay Haftası kapsamında,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde, öğrencilerimize sigara, alkol ve diğer tüm bağımlılık yapıcı maddelerle mücadeleyi içeren konferans yapıldı.

Mrt

“Dünyada her şey kadının eseridir.” . Mustafa Kemal Atatürk.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

İstanbul masa tenisi küçükler Anadolu yakası finallerinde okulumuz öğrencileri 2. olmuştur. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesinde şubat ayı etkinliği olarak, deyim ve atasözleri sergisi oluşturduk .Öğrencilerimiz deyimleri daha çok anlamak ve günlük dilimizde daha sık kullanmak adına deyim ve atasözlerimizi resimleştirip ,somutlaştırdılar .Çok eğlenceli ve renkli ürünler ortaya çıktı .Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güncel Ders Programı İçin TIKLAYINIZ

Kas

01.12.2023 Cuma günü saat 15:10 'da okulumuz 1.Dönem Genel Veli Toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizin toplantıya katılım konusunda hassasiyet göstermesini önemle rica ederiz.