İSTANBUL / PENDİK - Şeyhli Ortaokulu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜNCEL ÖĞRETMEN – VELİ GÖRÜŞME SAATLERİ ÇİZELGESİ

• Milli Eğitim Bakanlığının 2023/28 sayılı genelgesi doğrultusunda okullarımızda randevulu görüşme sistemine geçilmiştir.

• Velilerimiz ilgili çizelgede belirtilen randevu gün ve saatini dikkate alarak en az iki gün önce öğretmenlere bilgi vererek veya kurum telefonunu arayarak randevu oluşturabilecek.

• Okul idaresi ile görüşme yapmak için sınıf öğretmenine bilgi verebilir veya kurum telefonundan randevu oluşturabilirler.

• Sınıf adına yapılacak görüşmelerde sadece sınıf temsilcisi ile görüşme yapılacak, toplu görüşme yapılmayacaktır.

• Öğrenciyi acil şekilde okuldan alması gereken velilerimiz müdür yardımcısından izin alarak ve girişte bekleyerek nöbetçi öğrenci aracılığıyla öğrencisini alacaktır.

• Randevu saatleri dışında velilerimizin okulda bulunmamasını rica ederiz.

20-02-2024

Yayın: 20.02.2024 - Güncelleme: 20.02.2024 16:54 - Görüntülenme: 68